CyklaBilligt.se
SSL
Sidan innehåller annonslänkar
Ogawa

Massagestol MASTER DRIVE A.I

Prisuppgifter

Läs mer och köp

Den mest kraftfulla massageupplevelsen

Varje komponent i OGAWA Master Drive är optimerad för prestanda, vilket leder till en extremt exakt massage. Stolen drivs av den avancerade mikroprocessorn M.5 Gen, Master Drive lär sig och anpassar sin massage och ändrar massagetryck, hastighet och rörelser så att de passar konturerna efter din kropp. När du vilar i stolens utökade SL-Track riktar en omfattande ryggmassage de centrala akupunkturpunkterna, förlänger ryggraden, förbättrar hållningen och eliminerar spänningar med mer täckning än någonsin tidigare. Master Drive innehåller gamla massagemetoder med innovativ teknik för optimal energiåterställning genom 26 olika humanistiska helkroppsmassager. Master Drive AI kombinerar det bästa inom teknik, innovation och över 20 års erfarenhet för en revolutionerande massageupplevelse.

Image

image
4D Massage

De mest avancerade 4D-rullarna som tar massageterapeuten in i ditt hem. Massagevalsarna glider med exakta rörelser och har noggranna hastighetsjusteringar som efterliknar människans händer som med en terapeutisk massage. Med ett bredare massageareal än någonsin tidigare levererar de uppdaterade 4D Vario Motion-rullarna en mer exakt massage än någon annan massagestol.
Image
image
Den senaste tekniken
Med OGAWA Master Drive AI-massagestol får du en blandning av den senaste tekniken och kunskapen inom massage och välbefinnande. Denna kunskap kommer från den senaste forskningen och från välkända tekniker och metoder från det förflutna, som har förfinats och vidareutvecklats under århundradena. Teknik och tradition arbetar hand i hand för att säkerställa att du får bästa möjliga massage.

OGAWA arbetar ständigt med att utveckla och förfina sin teknik. Innovation står alltid i centrum, vilket garanterar dig den ultimata massageupplevelsen, med den senaste tekniken bakom dig. När du köper en OGAWA-massagestol, vet du därför att du alltid får den senaste tekniken och mest innovativa massagen.
Image
image
Den perfekta massagen med mänsklig beröring
Precision är det som definierar en tillfredsställande massage. Stolen är utrustad med intelligenta massagerullar som låter stolen anpassa massagen perfekt till dig. Massagerullarna har 4D tekniska värmeegenskaper och är utrustade med människoliknande precision, vilket ger en helt ny dimension till din massage.

Värmemassagen använder värmen i stolen för att värma upp dina muskler och leder bekvämt, detta garanterar en ännu bättre massage. Stolen är perfekt för personer som lider av led- och muskelsmärta.
Image
image
Unik knämassage i 3D
Våra knän är en viktig del av våra kroppar, men ändå tar vi dem ofta för givet. Med uppvärmd 3D knä- och läkarmassage simulerar lufttrycksmassage rörelser från människans händer. Släpp in i total avkoppling medan Master Drive 3D Knee M +.

Automatiskt benstöd
Det automatiska benstödet rymmer alla i huset med en längdjustering på 28 cm. Stoppsensorerna känner botten av foten och stannar för att få den perfekta benpositionen under massagen.

Zonterapi fotmassage
Den gamla praxisen för zonterapi har många fördelar för hela kroppen. Reflexology är känt för att förbättra blodcirkulationen, främja bättre sömn, lindra kroppssmärta och förbättra ditt humör. OGAWA Mater Drive AI använder massagevalsar för zonterapi för fotsulorna och tryckanalys för en mer komplex fotmassage som tar hand om hela kroppen.
Image
image
De mest innovativa funktionerna
Borstlösa motorer
OGAWA Master Drive AI är den första som använder borstlösa motorer för att säkerställa att din massagestol är redo att användas när du behöver den. Mindre, snabbare motorer skapar mer kraft, men med mindre friktion och värme. Dessa motorer klarar tidens test så att du kan fortsätta njuta av din massagestol utan bekymmer.

26 automatiska program + 500 anpassningsbara inställningar
Att hitta din perfekta massage har aldrig varit enklare! Med 26 program får du riktiga kiropraktiktekniker och detaljerade massagemetoder som hela familjen kommer att njuta av. Anpassa din perfekta massage och spara den med tre minnesinställningar för snabb åtkomst till dina specialiserade massageprogram.

Himmelsk lufttrycksmassage
Få en underbar lufttrycksmassage med massagestolens inbyggda luftkuddar som hjälper till att cirkulera för snabbare läkning och bättre hälsa. Mater Drive AI använder 60 luftkuddar som är strategiskt placerade i hela stolen för att rikta och frigöra stelhet. Tryck och rotation med luftkuddar ger mikrojustering av ryggraden för härlig sträckning och ryggradsjustering. Luftkompressionsområdena kan justeras oberoende med 5 intensitetsnivåer.
Image
image

10,1 "Samsung-surfplatta med integrerad OGAWA-APP
Att navigera genom massageapparaten är problemfritt med 10,1 "LED-surfplatta. Ladda ner enkelt OGAWA-appen från Google Play Butik för Samsung-surfplattor (levereras separat). Detta är en uppgraderad version av operativsystemet OGAWA OS 1.0 så att du enkelt kan justera massageapparaten, eller skapa din egen anpassade massage Välj mellan 5 språk
Image
M-Drive Navigator

M-Drive Navigator Få fullständigt kommando till hands. Du kan enkelt justera 8-vägs sitsvinklarna och massageintensiteten. Skapad av toppmodern teknik, njut av den ultimata massageupplevelsen - unik och personlig för varje enskild användare.

Image
image
Fakta och egenskaper:
 • 4D massage
 • Högpresterande M.5 Gen-mikroprocessor
 • Värmebehandling
 • Exakt kroppsskanner
 • Nå 36 akupunkturpunkter på kroppen
 • 1,35 cm SL-bana
 • Knämassage
 • 6 olika massagetekniker
 • Ljusterapi
 • 4 Snabbstartprogram
 • 26 Auto-program
 • 500 manuell programinställning
 • Smart pekskärm
 • Justera fotstödet automatiskt
 • Inbyggda Bluetooth-högtalare
 • Förbättrad huva och sittdyna
 • Helkroppsinpackad krockkuddemassage
 • Vikt 125 kg
 • Kraftkälla AC 220-240V ~, 50/60 Hz
 • Energiförbrukning 200W (~ 0,3W i standby)
 • Mått Upprätt 158x 84 x 121 cm
 • Mått lutning 196 x 84 x 121 cmimage
Kategori: Massagestol
Artikelnummer: IWMS34-Graphite